Acai Berry – prijs, waar te kopen, hoe het werkt

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De açai-bes. U hebt waarschijnlijk gehoord. Maar wat is het? Wat doet het? En is het een gewichtsverlies wonder, zoals sommige mensen beweren?

8abdominal exercise abdominal trainer action  Acai Berry   prijs, waar te kopen, hoe het werkt

De paarse açai-bes (spreek uit ah-sah-YEE) is een van een aantal van bessen uit het Amazonegebied die onlangs populair buiten Zuid-Amerika zijn geworden. Veel claims worden gemaakt over de acaibes; sommige van hen zijn waar, andere niet.

Acai Berry: een gezonde keuze?

bckit bech coupe 1 Acai Berry   prijs, waar te kopen, hoe het werkt De açai-bes, zoals andere gelijksoortige bessen, is gevonden om bepaalde voordelen voor de gezondheid hebben. “Minstens een dozijn artikelen in de conventionele medische literatuur praten over de waardevolle effecten van de bes”, zegt Valencia Porter, MD, directeur van de gezondheid van vrouwen op het Chopra Center in Carlsbad, Californië.

Zie ook:? Zijn omega-3 vetzuren Weight Loss Aids

Uit een oogpunt van voedingswaarde, de açai-bes levert op twee belangrijke fronten:

39active adult banana  Acai Berry   prijs, waar te kopen, hoe het werkt

  • Gunstige antioxidant effecten. De açai-bes bevat antioxidanten, stoffen die schadelijk moleculen, bekend als vrije radicalen te bestrijden. Te veel vrije radicalen kan schade aan de menselijke weefsels veroorzaken en leiden tot een breed scala aan medische aandoeningen, waaronder diep paars pigment hart disease.The açai-bes is verantwoordelijk voor zijn anti-oxidant voordelen, die vergelijkbaar zijn met die in andere donkere bessen, zoals bosbessen en Bramen. Het pigment bevat anthocyanen (uitgesproken anth-oh-SIGH-a-nins), een krachtige klasse van fytonutriënten – voedzame bestanddelen van planten – die dienen als anti-oxidanten. Voedingsmiddelen die anthocyanen bevatten, hebben een sterke rood, blauw of paars colors.The kracht van de antioxidant effecten in verschillende voedingsmiddelen wordt gemeten door de ORAC (Oxygen Radical absorptie Capacity) test. Hoe hoger de ORAC score, des te sterker de antioxiderende werking. “De açai-bes scoort vrij hoog,” Dr. Porter says.It moet echter worden opgemerkt, dat in een recente studie ter evaluatie van de antioxidant effecten van bepaalde sappen, granaatappelsap, rode wijn, Concord druivensap en bosbessensap scoorden hoger, in die volgorde, dan acai bessen sap.
  • Anti-inflammatoire eigenschappen. Een ander voordeel van de acaibes zijn anti-inflammatoire werking. Zoals de naam al doet vermoeden, anti-inflammatoire middelen vechten ontsteking, die is gekoppeld aan een aantal gezondheidsproblemen, waaronder hart-en vaatziekten en beroerte. “Veel van de over-the-counter niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen werken op dezelfde route als de açai-bes,” Porter merkt.
>>>>  Titan Premium - adviezen en prijs, opmerkingen

Acai Berry: What About Weight Loss?

Anderzijds is de bewering dat de acaibes is goed voor gewichtsverlies lijkt ongegrond te zijn. “Er is geen literatuur in de wetenschappelijke tijdschriften over gewichtsverlies en de açai-bes”, zegt Porter. Dat deel van de açai-bes verhaal lijkt gewoon een ander dieet oplichterij.

Verder dan alleen het gebrek aan gewichtsverlies stimulus, een recente verklaring van het Center for Science in the Public Interest, een waakhond groep, waarschuwde consumenten niet aan te melden voor gratis proeven van acai dieetproducten online als gevolg van klachten over ongeoorloofde credit card kosten na de proefperiode voorbij is.

bckground cib ciber 1 Acai Berry   prijs, waar te kopen, hoe het werkt Zie ook: Superfoods voor Super Gezondheid

Acai Berry: Wat is de bottom line?

42adult biceps body  Acai Berry   prijs, waar te kopen, hoe het werkt

Ondanks dat het niet een gewichtsverlies wonder, de açai-bes, evenals bosbessen, bramen en andere kleurrijke vruchten, is goed in een dieet op te nemen. “Ik heb altijd adviseer mijn patiënten om een ​​breed scala van kleur te krijgen in hun dieet”, zegt Porter, “en dat donker paars pigment heeft zoveel voordelen positieve gezondheidseffecten – Ik vertel mijn patiënten om ‘eten een regenboog’ omdat elk van de kleuren van de regenboog heeft een breed scala aan voedingsstoffen die verschillende voordelen voor de gezondheid te bieden.”

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.