Artrovex – prijs, officiële site, waar te kopen, origineel

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Artrovex Artrovex. Geen chemie?

Iedereen houdt van natuurlijke producten zonder ggo’s en andere chemicaliën. Een melding gemaakt van het feit dat het supplement bevat een aantal chemie klaar om te schokkend nietsvermoedende koper.

Wat doet de haat van de chemie aan de herziening van de gezamenlijke crème? De meest dat noch is direct. Omdat de verkopers van deze crème haat chemie zoals we zijn. Misschien zelfs een beetje sterker. Echter, om die afkeer te zien, een kijkje nemen.

De inscriptie op de verpakking zegt dat voor ons “native ongemodificeerde moleculaire vorm micellaire vorm actief complex crème ARTROVEX” . Wat zijn deze ingewikkelde techneut woorden?

Native – in zijn natuurlijke staat, ongewijzigd, om de structuur te behouden. Dat wil zeggen dat alle componenten van de crème moet in een natuurlijke toestand blijven, een chemische reactie s en veranderingen niet ondergaan.

Met micellaire vorm des te ingewikkelder. Dit woord is bekend bij velen als gevolg van het bestaan ​​van micellaire water om de huid te reinigen. Betekent dit dat de crème in de samenstelling van micellen van oppervlakteactieve stoffen die de snelheid van verschillende chemische ReAction s.

Dat wil zeggen dat deze concepten van inheemse en micellaire wezen onverenigbaar. Misschien niet de middelen van inheemse en micellaire -. Je nodig hebt om de ene of de andere kiezen

De samenstelling van biocrime. Gras, hoorns, en de lever

Zo hebben we het volgende beeld. Verkopers van crème zou zeggen: het is alleen natuurlijke crème, alle natuurlijke ingrediënten in de “oorspronkelijke vorm”. Geen chemicaliën – alleen kruiden, geweien en haai lever

.

Maar in feite is de vermelding van “micellaire vorm” EM> die we zagen op de verpakking, geeft duidelijk aan dat er geen inheemse formules hier -. Zonder de beruchte chemie niet gedaan

Serieus, ik heb zeker niets tegen chemie. Zonder dat niet zal doen, hetzij in de geneeskunde en in cosmetica. Maar dit verhaal helpt om duidelijk te zien de hypocrisie verkopers crème: in woorden, ze pleiten voor het gebruik van medicinale planten die worden gebruikt voor 3000 jaar. Maar in feite is het gebruik van micellaire stoffen die het bereiken van de tweede helft van de twintigste eeuw.

Ook nieuwsgierig rekenkunde is te zien in de beschrijving van de samenstelling. Het gewei van Altai maral (hertengeweien), lever haai + 40 buitengewone EM> medicinale planten + dode bijen propolis + + + jet Bever Bever vet = drie componenten. Dergelijke gevallen.

“Gepatenteerde” componenten Artrovex

Iemand zal tegenwerpen dat we het hebben over 3 gecertificeerde componenten in het vet. En ze bestaan ​​op hun beurt van deze stoffen. Maar laten we niet Heilige onschuld spelen – deze theorie is eenvoudig te controleren:

  • BCM-95 is SLECHT, curcumine extract (kurkuma). Geen haai lever en hertengeweien in de samenstelling is niet dicht. Maar onder het getuigenis van de vermelding van zieke gewrichten vinden we.
  • chondroma. Tabletten met dezelfde naam die in Kiev. Veelzeggend zijn ze ook bedoeld voor de behandeling van de gewrichten. No 40 kruiden in de achterkant is er – dat doen ze niet kruiden. In Europa is er Andromax – CHONDROMAX. Jammer voor de gewrichten. Samenstelling: chondroïtinesulfaat, D-glucosamine sulfaat, Methylsulfonylmethane of MSM (organisch zwavel), harsextract Boswellia, vitamine C (ascorbinezuur), zink (zinkcitraat). In het algemeen, ook niet als de beschrijving op de website van biocrime.
  • De eco-concentraat is een algemene term die is ook gratis. En hoe kun je patenteren dode bijen en bever vet?

Het is duidelijk dat deze componenten fictief. De namen zijn afkomstig van fondsen voor de gewrichten – is het mogelijk om de goedgelovige kopers van bepaalde associaties veroorzaken: ze zeggen, ik ergens gehoord. Het lijkt erop dat dit de gewrichten echt te behandelen … Maar in feite is 100% nep.

Het advies van “expert”. Echtscheiding of de waarheid?

Het verhaal over de geweldige componenten, die zijn uitgevonden, bevestigt een expert.

Hij blijft de trend, eerder opgemerkt, noemt populaire tools die worden gebruikt om de gewrichten te behandelen.

Genoemde MSM methylsulfonylmethane (organisch zwavel C2H6O2S). Er zijn talloze voedingssupplementen het label “MSM” op het etiket die beloven om het lichaam van de inhoud te geven. Maar, als je terug naar de eerdere samenstelling Artrovex gaan, dus er is geen stof.

Het is echter niet nodig om de woorden van deze expert serieus te analyseren. Immers, hij, net als de eerdere informatie is een fake. In feite is de man op de foto -. Aivar Woog, het hoofd van het bedrijf TNS Emor, die zich bezighoudt met sociologisch onderzoek

Zijn foto werd genomen uit het internet en gebruikt om “het scheppen van” een niet-bestaand specerijen.

Hoe zit het met de fabrikant?

Hier is wat mij antwoordt “Sachera-Med” om het onderzoek over deze “genezen.” Het bleek, ze deden produceren deze crème voor de specials.order. Maar ze ook aangeven dat het niet een supplement.

Overzicht Artrovex

Het is duidelijk, Artrovex Artrovex is een nep-middel voor de behandeling van de gewrichten. De samenstelling werd opgemaakt en “certifikovany componenten” door verkopers van de crème genoemd, bestaat niet.

Beschrijving betekent – een betekenisloze reeks buzzwords ontworpen om een ​​potentiële koper te verwarren. Maar deze woorden zijn op geen enkele manier bevestigd. En zelfs deskundigen die over te halen om de crème te kopen, bleek vals te zijn.

Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.