Bliss Hair – de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Wanneer u een afschuwelijke kapsel en haar wilt rippen van de laatste ergernis: Ik weet het, woonde ik er doorheen en vergat over de problemen met behulp van deze tool – Oost-olie voor het haar Bliss Hair Home System

.

Meer recent was ik vreselijk beschaamd over zijn kapsels, mooie haren werd mijn obsessie. Alle familieleden, vrienden en kameraden stonden klaar om me zo noemen, “Antonina-willen-cool-hair” … Maar ik heb geen te krijgen.

Ik weet zeker dat veel van de beurs helft van de mensheid, begrijp me nu zuchtend. Maar ik had geluk, kocht ik hier de ware “geluk voor haar” – de zogenaamde boter Bliss Hair. Waarom? Nu vertel alles in orde.

Meisjes zijn anders – Zwart, wit, rood …. Bliss Hair

En groen, blauw en veelkleurig. Onthoud zitten, welke kleur haar en wat kapsels door de jaren heen van de wilde jeugd, droeg ik alleen. Het lijkt alles te hebben. Zozeer zelfs dat Kate Winslet met haar Eternal Sunshine of the Spotless Mind rookt nerveus aan de zijlijn. Het was zo cool! In de jeugd menigte had gratis kunstenaars eens op te vallen. Payback voor de experimenten kwam dichter tot 30 jaar, wanneer het haar begon te rollen, klimmen balken om uit te steken in verschillende richtingen, zoals Einstein en over het algemeen gedragen als ze willen, niet luisteren naar de vrouw des huizes.

reccee bckground bi1 Bliss Hair  de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke De vader, het vinden op de vloer stukken van mijn haar, hield hij een grapje over het onderwerp: “Smart haar verlaten slechte hoofd”. Zeer Achtung kwam na de geboorte van een tweeling – van de kracht en gezondheid werden gedood Nemer, en elke vrouw zal mij begrijpen: soms zwangerschap en borstvoeding doen met mijn haar een totale ramp

.

De eerste maanden na de baby’s worden geboren had ik geen haar, en in een jaar en een half ik langs moeder van de kinderen en realiseerde zich dat om te werken met een dergelijk nest op zijn hoofd kan er niet uit.

>>>>  Phendora Garcinia - adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

tranen vergieten en vervloeken de hippies, de wilde wind en al de verf bij elkaar, snijd ik je haar kort, bijna boy-egel. Nasty haar te laten groeien wilde, maar bleef gelukkig en methodisch uit te vallen restjes. Tossing dilemma: de manier waarop een La Nargiz Zakirova en pruik zoals Diva, stuitte ik op een meisje, die het publiek in het vlechten geleid. Toen ik haar over het probleem vertelde antwoordde ze eenvoudig: “. Er is haar Bliss Hair, ontwikkeld op basis van de voorschriften van de Chinese en Koreaanse geneeskunde Deze zware artillerie moet helpen”

Fabrikanten over Bliss Hair: uil op de hele wereld

Natuurlijk, ik neem al die lof met scepsis – laten we zeggen, betaalde haar voor reclame. Hoeveel van deze heb ik geprobeerd? Ja, een bos, allemaal verschillend. Ik kocht de gehele lijn van vele bekende en gepubliceerd middelen, heb ik geprobeerd de recepten grootmoeder Agafia en the Sorcerer, moest ik slikken levertraan als water, vitaminen van A tot Z … Ja, ik ben zelfs beschaamd toegeven, de plot is haargroei op de volle maan in een boskap deed. Wat? Niets, ik hou nog steeds een egel met dezelfde clearing. Bristling, boos en niet te geloven in wonderen. Maar de nieuwsgierigheid de overhand, en ik was al nergens, en bereikte ik naar antwoorden op het internet.

In antwoord op de vraag “haar Bliss Hair” alwetende goeroe Google vriendelijk uitgelegd dat dit is geen geen masker, het is olie. “Olie? Voor dat geld? Are you kidding me? Klis in elke apotheek die je kunt kopen vijf keer goedkoper!”, Dacht ik, boos staren naar het scherm van de laptop.

De officiële website Bliss Hair gaf een aantal vreemde kenmerken: een middel, zoals, gemaakt in de laboratoria van China en Korea, maar het belangrijkste ingrediënt is Marokkaanse olie en activatoren van de groei

.

r cre check1 Bliss Hair  de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke Waar, neem me niet kwalijk, in China Marokkaanse recepten en planten? Wat is dat interessant geografie, net als die uil op de hele wereld probeert te trekken.

>>>>  Eco Slim - de prijs, waar te kopen, origineel

Maar ik was “verslaafd” door het verhaal van de samenstelling van het product. Zoals, niets exotisch, maar twee ingrediënten -. Arganolie en lijnolie

Het advies van kappers een beetje kalmeerde me. Ik begon te kijken naar de mooie foto’s met minder argwaan bekeken.

Voor boter van een potentiële koper Bliss Hair

De belangrijkste eigenschappen van arganolie, deze fabrikanten zijn:

 • vanwege de carotenen afdichtingen “schubben” van het haar, onmiddellijk herstel van de structuur;
 • omega vetzuren in de samenstelling opgenomen, die samen voor een tekort aan voedingsstoffen;
 • Tocopherols bijdragen aan de regeneratie van de haarcellen, waardoor haar begint te groeien.

in het algemeen, beloofde de producenten van tekenen en wonderen – vermoedelijk het haar is in leven en zal herstellen in 10 seconden. “Vloeibaar goud”, aldus de makers van de olie. Nou, nou, nou.

Mijn gebruikelijke lijnolie, die ik salades hebben ingevuld (het is niet zo voedzaam) is ook geschilderd als de bron van levengevende kracht. De eigenschappen zijn:

 • helpt de natuurlijke glans te doen herleven – een echte dienst aan de haarzakjes;
 • een uitstekende antioxidant, weert alle schadelijke stoffen, giftige stoffen en zware metalen uit haarcellen;
 • activeert de bloedcirculatie, en daarom alle stofwisselingsprocessen.

Final armor-piercing argument om te kopen Bliss Hair Home System bleek te zijn de vitamines opgenomen in het product – er is een heel leger van hen, zo lijkt het, maar is de belangrijkste – A, B en E. In het algemeen, een verfrissende cocktail, niet een cosmetische voor haar.

Maar geen parabenen of conserveringsmiddelen – 100% natuurlijke ingrediënten van natuurlijke pantry. Oké, cajoled me, heb ik besloten om te proberen. Last but not least omgekocht het feit dat de prijs van Bliss Hair System was niet 1890 …, zoals oorspronkelijk was, maar “slechts” 990 …. Misschien een publiciteitsstunt, maar nam ik de kans om te bestellen.

Ik geloofde het niet, dacht ik dat de echtscheiding, bedriegen en in het algemeen op dergelijke verklaringen meest wilde dash uit negatieve feedback. Maar dat is niet ongegrond te zijn, zeker is het noodzakelijk om de meeste proberen. Besteld.

>>>>  Raspberry Ketone - prijs, waar te kopen, capsules

Bliss Hair olie: en je zult gelukkig

Bestel snel uitgegeven, vriendelijk te zeggen dat zal mijn pakket aankomt te vroeg. En echt – grappen over de “walk of China” was niet op zijn plaats hier, alles kwam snel. Een beetje nerveus, ik getrokken uit het pakket een flesje olie met verdeler-conus. “Van Vanessa Ecoflora” – is op geschreven. Plus – de instructie in Europen. Chinees-Koreaanse wizards beloofd dat mijn “haar zal worden omgezet in 10 seconden”, met hen het zal gebeuren:

 • Ze zijn gevuld met voedingsstoffen en in het algemeen “tot leven komen”;
 • zullen ze beginnen om dag en nacht te groeien;
 • verloren gespleten haarpunten;
 • zullen ze Shine als een spiegel;
 • en in het algemeen zal wit, zacht, en, God zij dank, niet pluizig, en volgzaam.

“Het is een geluk voor je haar”, – “bescheiden” opgenomen in het verhaal doos. Sommige echte meningen over Bliss Hair Home System, meldde echter dat er een wonder was gebeurd, maar niet meteen.

Ik liep naar de badkamer, de inhoud van het hoofd geslagen en begon te wachten … Wat te zeggen? Het wonder gebeurde niet en ik kreeg de eerste keer, maar ik sta en ik begrijp dat betekent dat het hydraterende en geen vette film achter te laten (en dat is belangrijk!), Ruikt echt leuk, niet droog en niet vet haar. De olie wordt op het haar gelijkmatig verdelen over de gehele lengte voor styling -. Niet uit, nat of droog

Happy magische transformatie moest zelfs een week wachten, meisjes. Maar na een paar maakt gebruik van mijn “egel” begon meer verzorgd en gezond in een paar weken merkte ik dat het haar begon te groeien, en actief te kijken! Het is al acht maanden nu heb ik glanzend gezond haar dat binnenkort zal groeien tot het niveau van “care”. En het is geen droom, geen droom – het is waar

.

r bndge coe up1 1 Bliss Hair  de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke Echter, viste ik de volgende en u adviseren:

Dat is alles wat de geheimen van uitstekende haar te proberen, onder ogen zien, en je zult gelukkig zijn.

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.