Capsules Prolong-Max – beoordelingen en de prijs, het is een Scam of niet?

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Prolong-Max – de geïntegreerde product van plantaardige oorsprong bevat extracten van afrodisiaca, wordt gebruikt om de potentie bij mannen te verhogen. Het gereedschap is in capsules voor gebruik in de verpakking bevat 10 stuks.

De inhoud

Compositie

De belangrijkste onderdelen van de capsules Prolong-Max:

 • • Yohimbe schors. Bevat afrodisiacum yohimbine, die herstellende de centra van seksuele opwinding in het CZS. Gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen en als voedingssupplement voor sporters.
 • • Guarana. Zaden bevatten twee keer meer cafeïne dan koffie bonen, hars en tannines. Biedt stimulerende, antibacteriële en antioxidatieve effecten. Er is aangetoond dat de stof van 37% vermindert de concentratie van tromboxaan. De Amerikaanse FDA heeft niet de drug de lijst van drugs en relateert het aan additieven voor levensmiddelen.
 • • Saw Palmetto. De vruchten van zaag Palmetto bevatten een verscheidenheid van biologisch actieve stoffen – mineralen (zoals zink), caroteen, linolzuur, fytosterolen, tannines, enzymen en essentiële oliën. Is een sterk afrodisiacum, verhoogt de snelheid van het metabolisme, dient als een bron van vitaminen. Preventie van ziekten van het urogenitaal systeem.
 • • Gotu Kola. Extract metalistic, voedingssupplement. Verbetert de stofwisseling, heeft een helende werking.
 • • Muira Puama. Een populaire kruidenmiddel, een bron van afrodisiaca en nootropica.

bench coupe dyight 1 Capsules Prolong Max  beoordelingen en de prijs, het is een Scam of niet? toont de analyse van de samenstelling van de geneesmiddelcomponenten echt het beweerde effect. Op hetzelfde moment, in aanvulling op afrodisiaca, zijn er algemene herstellende, tonic, en vitamine supplementen die het effect van de verbetering van de gezondheid na inname uit te leggen. Echter, de fabrikant niet de concentratie van de werkzame stoffen, die niet toestaat om eenduidige conclusies te trekken.

>>>>  Titan Gel gold - de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke

Het geneesmiddel niet langs alle vier fasen van klinische proeven, en informatie van de fabrikant niet de relevante documenten te verstrekken.

Getuigenis

Het gebruik van de drug is mogelijk in de volgende gevallen:

 • • Gedeeltelijke erectiestoornissen.
 • • Het gebrek aan libido.
 • • Chronische ziekten van het urogenitaal systeem in remissie.
 • • Onderhoud farmacotherapie van onmacht.
 • • Chronische stress, vermoeidheid.
 • • Psychische problemen met de gezondheid van mannen.

Contra

Het geneesmiddel wordt toegestaan ​​vanaf 18 jaar. Absolute contra-indicatie – Anti op een aantal onderdelen. Werken met alcohol en andere drugs.

Gebruik instructies

Om het gewenste resultaat te verkrijgen is het nodig het gereedschap goed te gebruiken:

 1. Voor een enkele effect: 20 minuten voor de seks 1 capsule tijdens de maaltijd
 2. .

 3. Volledige cursus: 1 capsule per dag tijdens de maaltijd, nemen in drie weken. Therapie kan worden herhaald na een maand.

Werkingsmechanisme

ber buine coputer 1 Capsules Prolong Max  beoordelingen en de prijs, het is een Scam of niet? Het geneesmiddel bevat grote hoeveelheden:

 • • stoffen die de libido centra in het centrale zenuwstelsel stimuleren en verhoogt de bloedcirculatie in de bekkenorganen.
 • • nootropen, cafeïne en andere stimulerende middelen te elimineren van de symptomen van stress en vermoeidheid.

De drug wordt een voorraad van zink in het lichaam, die essentieel is voor de synthese van testosteron.

Waar te koop?

In de apotheek wordt het geneesmiddel niet verkocht. De fabrikant verklaart deze onrendabele prijsstelling en het onvermogen om het proces van levering te controleren. Het kan worden besteld op de officiële website tegen een prijs van 1300 RUB. voor verpakking. Het stelsel van kortingen. Je moet oppassen voor vervalsingen!

Voorzorgsmaatregelen

Voor het gebruik, moet u overleggen met een specialist. Gebruik niet het geneesmiddel voor de behandeling van complete impotentie en ernstige acute en chronische aandoeningen. Een pakket bevat slechts 10 capsules. In de loop van de behandeling hebt u minstens 5’s nodig heeft.

>>>>  Tornado - adviezen, prijs, waar te kopen, origineel

Het advies van een specialist

Astrowin Igor Ivanovitsj, de arts-seksuoloog, Kirov

“Ik adviseer natuurlijk product Prolong-Max. Het zonder zeer actieve synthetische stoffen. Heeft hormonen bevatten, niet nodig een recept. Overdosering is vrijwel onmogelijk. Helpt met psychische stoornissen. Het is heel goed mogelijk het placebo-effect”.

Patient testimonials

Igor Z., 38 jaar oud

“De drug 2-3 keer zwakker dan hetzelfde van viagra, maar in tegenstelling tot er geen bijwerkingen veroorzaken. Regelmatig gebruiken, neemt voor de tweede cursus.”

Anton Charushin, 52 jaar oud, Almaty

“Bigmac echt geholpen. Vond het niet leuk dat zo weinig capsules in het pakket. Voor de prijs die u zou kunnen en nog veel meer plaatsen. Maar sverheffektivnye niet kijken. ‘Stone erectie,’ is een veel voorkomende publiciteitsstunt. Ik had alles zoals altijd. “

Elena Dmitrievna, 47 jaar

“Mijn man, na 40 verscheen problemen in het seksuele leven. Ik leerde over de Prolong-Max. Het is niet bijzonder geadverteerd. Maar het helpt wel. Belangrijk is dat geen bijwerkingen”.

benie berd bur 1 Capsules Prolong Max  beoordelingen en de prijs, het is een Scam of niet?

Het zou interessant zijn:

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.