Electricity Saving Box – de prijs, waar te kopen, origineel

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Nog niet zo lang geleden op de binnenlandse markt is er een wonderbaarlijke energiebesparing apparaat Elektriciteit opslaan Box, die volgens de uitvinders, maakt het mogelijk om maximaal 30% van de elektrische energie per maand. Echtscheiding of de waarheid? Hoe werkt het? Hoe om het goed te gebruiken? Over dit alles zal vervolgens worden toegelicht.

In de eerste plaats wil ik dat energiebesparende apparaat Elektriciteit opslaan Box niet alleen zeggen. Rond dezelfde tijd waren er ook zijn collega’s Smartbox, Pover Saver, economische en vele anderen. Zoals blijkt uit de antwoorden van de producenten om deze apparaten hebben genoeg alleen maar te steken in het stopcontact verdiend. Het gebruiksgemak is alarmerend en stelt scheiding. De kosten van het apparaat Electricity Saving Box is ongeveer 1600 … en het is ontworpen voor de maximale belasting van het netwerk is 15 kW, wat het mogelijk maakt om te passen op de gemiddelde grootte huis.

De eerste ontmoeting met energiebesparende apparaat Elektriciteit opslaan Box leidt tot verwarring: is het eindelijk creëerde een apparaat dat is echt in staat om elektriciteit te besparen? Maar als we in een klein apparaat gevonden om de reactieve energie om te zetten in de actieve, te doen bescherming tegen overspanning, bliksem, filteren alle rommel? Als het echt zo is, waarom wordt deze techniek niet gebruikt in de elektrotechnische industrie? Mocht het dan niet al te goedkoop, omdat de condensator eenheid, stabilisatoren en andere soortgelijke apparaten vandaag de dag worden gedwongen om 6-7 keer meer te betalen.

Wat zit er in elektriciteit opslaan Box?

dut coe up coor1 1 Electricity Saving Box   de prijs, waar te kopen, origineel

Een apparaat Elektriciteit opslaan Box toont voornamelijk afbeeldingen van het uiterlijk van de telefoon, maar wat erin zit? Het is heel eenvoudig – in plaats van een groot aantal onderdelen aangegeven op de tekening, in het minimum aantal onderdelen, hetgeen tevens een aanwijzing bedrog. Dus, Elektriciteit opslaan Box is een doos lijkt op de lader van de camera. Op de cover is het twee kleine lampen. Binnen de unit kan je de diode brug, de voeding, waaruit het voedt de lamp en de condensator te zien. Is dat alles? Hoe kan een apparaat de kosten van de onderdelen waarvan een maximum van 100 … om elektrische energie te besparen? De effectiviteit van het instrument kan gewoon niet waar zijn.

>>>>  Peruvian Maca - prijs, waar te kopen, hoe het werkt

Hoe is “besparingen”?

Ondanks de duidelijke misleiding, overwegen hoe allemaal hetzelfde werkt Elektriciteit opslaan Box, volgens de fabrikanten. Het is bekend dat de energie is actief en reactief. Om de apparaten te bedienen op de werkplek, in het huis of appartement wordt uitsluitend gebruikt door de actieve macht. Reactieve energie heeft alleen een extra belasting van het netwerk. Om overbelasting in industriële omgevingen voorkomen worden vaak inrichtingen zoals RPC (reactief vermogen compensator). Er zijn dergelijke apparaten en huishoudelijke apparaten, zoals een computer, maar meestal hun gebruik thuis is nutteloos.

Volgens de adviezen fabrikanten, Elektriciteit opslaan Box is ontworpen om de reactieve energie omzetten in actief. Maar, volgens deskundigen, vandaag is er zelfs geen theoretische bewijs, hoe kun je zo’n wonder machines te maken. Alle pogingen om contact op met de fabrikant voor meer informatie over het apparaat Electricity Saving Box en andere dergelijke constant op een mislukking, wat suggereert dat ze ijverig proberen te zijn bedrog te verbergen.

Tot slot Elektriciteit opslaan Box

dut fhion fun1 Electricity Saving Box   de prijs, waar te kopen, origineel Ondanks de adviezen van vele experts op echtscheiding van een groot aantal van de bevolking nog steeds koopt de wonderbaarlijke afscheid Elektriciteit opslaan Box, en anderen als het in de hoop te besparen. Nou, als u het apparaat van tijd tot tijd kunnen verlaten er zulke aantrekkelijke kortingen, en de kosten kunnen worden “beat” slechts een paar maanden? In feite is het apparaat is absoluut nutteloos, zowel in de industrie en thuis. En alle verwijzingen naar het feit dat het gecertificeerde product, gericht op de onwetendheid van de meerderheid van de certificeringsprocedures. Het certificaat wordt gegeven voor de veiligheid parameters en eigenschappen van de consument, terwijl niet volledig beschouwd.

>>>>  Fito Spray - adviezen en prijs, waar te kopen

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.