Fish XXL – beoordelingen en prijs. visvangst

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Iedereen is welkom! Mijn naam is Andrew. Sinds mijn jeugd woonde ik bij de rivier, vaak jongens, gingen we vissen. Toli waren we jong, of de omgeving was een beetje anders, maar in de ogen van mijn kinderen vangst leek ontmoedigend.

Met het ouder worden, de wens om de grote vangst te krijgen is niet gedoofd, maar sommige van mijn pogingen kon niet altijd succesvol worden genoemd.

Ik woon in de stad Lipetsk op de oever van de rivier Voronezh, in mijn ervaring, wat een goede vangst je kunt krijgen in de vroege ochtend, dus voor te bereiden, door de manier, niet goedkoop toestel, ik stel het alarm voor 4:00 en ging naar bed.

eri bckground brit1 Fish XXL   beoordelingen en prijs. visvangst Op afroep sprong ik op, verzameld en op weg naar de rivier. Na een paar worpen, plantte de aas, begon ik de beet te volgen, maar een uur voorbij en bogen op een goede vangst, ik kon het niet. Ik ving een paar kleine skimmers, de kat zelf is niet genoeg. Met niets terug wilde ik, en toen zag ik rechts van mij een beetje afstand een visser ving een vrij grote vis.

Ik kon het niet uitstaan ​​en besloot om te komen af ​​te vragen wat aas hij gebruikt. Blijkt, werd hij gevangen in de normale worm, en aan te pakken is het niet om te zeggen dat er een aantal uitstekend. Michael, hij had een geheim aan uw succesvolle vissen verteld.

Op deze dag, zelfs met mijn magere vangst Ik kwam thuis opgetogen, want nu ik me bewust van het geheim was. Zonder na te denken, ben ik begonnen om actief informatie te zoeken op het internet en al snel vond een geschikte plaats, waar precies was de informatie over de spray activator Fish XXL, die ik aan de rivier liet Michael.

>>>>  Diet Duet - adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Aan de officiële website het aanbieden van aroma’s voor verschillende soorten vis. Op de zekerheid van de ontwikkelaars, zou de vangst hoger zijn dan drie maal in vergelijking met vissen zonder het gebruik van een activator.

Direct aan deze website kunt u bestellen of te doen, die ik nam. En tot slot, een klein flesje in mijn handen en ik heb er alle vertrouwen in hun capaciteiten wederom ging naar een favoriete plek om het uit te proberen.

erobic brnd coor1 Fish XXL   beoordelingen en prijs. visvangst Assurances van de producenten werden volledig voldaan, de vis begint echt om harder te bijten, ik erin geslaagd om veel meer dan ik had verwacht, de vangst van ver te gaan en te zoeken naar veelbelovende visplaatsen ik had.

ik met succes gevangen in een plaats, omdat de beet niet stoppen deed, en veranderen hun locatie maakte geen zin.

Opmerkelijk is deze spray activator stimuleert niet alleen vis het aas te benaderen, maar maakt het meer actief is, zelfs in koud water in de winter, wat kunnen we zeggen over de zomer.

Zelfs zich op voldoende afstand van het gat van de vis, het gevoel een aangename geur, gaat zo snel mogelijk te profiteren door een smakelijke aas.

Maar let op ga niet op de scams die proberen vals te verkopen, zelfs tegen een lagere prijs. Het kopen van een nep, zal je gewoon geld te verliezen en blijven met de stinkende flesje met een vreemde vloeistof.

Alleen de officiële website kan de kwaliteit van het product te garanderen. Wat ik heb gezien.

>>>>  Dynamite - de activator beet, prijs, nu kopen, waar te kopen, opmerkingen,

Dankzij een tip van Michael, waardeerde ik in staat zijn om de schoonheid van de zomer vissen, en wat U stelt te waarderen.

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.