Realquit – prijs, adviezen, waar te kopen, origineel

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Nu nicotine verslaving is in het verleden, dankzij Realquit. Auricular techniek die gebruikt wordt bij het maken van biomagnets, heeft duizenden mensen geholpen om gezond te blijven en nooit meer terug te keren naar de wortels van slechte gewoonten.

Wat is biomagnificatie Realquit

biomagnificatie Realquit is een set van twee magneten met goud antiallergenic coating. Ze zijn gemaakt, zodat zij in staat zijn om de controle en geleidelijk te verminderen het verlangen om weer te roken. Dergelijke magneten zijn lang wereldwijd gebruikt als alternatief en indifferent methode van genezing.
Europe Realquit een noviteit. In 80 jaar de Europens begon pas om kennis te maken met dit gebied van de geneeskunde auriculotherapie. Het impliceert een zekere invloed op doelgebieden op het lichaam. Hiermee kunt u een verscheidenheid van ziekten, afhankelijkheid aandoeningen te elimineren.

Set Realquit gemaakt volgens hetzelfde principe. Biomagnificatie is gemaakt volgens de bekende Franse wetenschapper het veld nogie methoden. Hij bewees dat de punten op de oren rechtstreeks verband houden met een bepaald systeem in het lichaam. Met de juiste interactie op deze punten, een persoon is in staat om vrijwel elke ziekte uit te roeien.

Vormgeving Realquit

dut rt ttrctive1 Realquit  prijs, adviezen, waar te kopen, origineel biomagnificatie tegen roken Realquit is een set van twee kleine en nagenoeg gewichtsloos magneten. Elke magneet heeft een afgeronde vorm en een speciale gouden hypoallergene coating. Dit maakt het mogelijk om de effectiviteit van de te verhogen en om te beschermen tegen allergieën en irritatie van de huid.

Er zijn twee varianten van Realquit:

 • Normaal. Coating van 24-karaats goud van verschillende afmetingen;
 • Verbeterde. Een bekleding van wit goud dezelfde grootte.

Beide magneten zijn even effectief. De fabrikant kan de koper om hun eigen keuzes te maken en kies de clips die zal zijn voor hem de meest comfort.

Een van de belangrijkste voordelen van biomagnetische leugens in hun ontwerp. Extern, de magneten lijken op gewone oorbellen. Dus niemand zal eens in de gaten dat je gezicht een aantal wijzigingen zijn geweest. Ook de clips kan worden verborgen door het haar en niet bang te zijn dat iemand zou opmerken.

Material Realquit

Set Realquit is uit een hard magnetisch materiaal. Bovenop de magneten zijn bedekt met goudpoeder, die donker worden van de huid voorkomt en dient als extra antisepticum.

>>>>  Hypertonium - prijs, adviezen, waar te kopen, origineel

Eigenschappen

 • Maten zijn 5X1, 8X1 of 8X1, 8X1
 • Gewicht – 81 gram
 • Kleur – goud, wit
 • Aantal – 2 stuks

Hoe werkt Realquit

biomagnificatie Realquit helpen eens en voor altijd te overwinnen verlangens niet alleen met conventionele sigaretten, maar ook de waterpijp, Roken mengsels, sigaren. De clips zijn een soort activator, die voortdurend het punt verantwoordelijk is voor de normale werking van het zenuwstelsel aantast.

dut rt ttic1 Realquit  prijs, adviezen, waar te kopen, origineel dagelijkse blootstelling voor een bepaald gebied in het oor kunt u signalen naar de hersenen sturen. Ze later geprogrammeerd om afwijzing en afkeer van nicotine. Al na tien dagen een persoon begint te voelen dat het niet is gevestigd op een pakje sigaretten, zoals voorheen het geval was.

Als slijtage tabak afhankelijk zijn mensen niet meer hoeven te “kick” de sigaret en laat zich niet te breken, zoals het geval is met de pil, codering, slijtage patches.

Na twee weken van het dragen biomagnets Realquit, een persoon ondergaat deze veranderingen:

 • Metabolisme;
 • Verstikking verdwijnt;
 • Stopt hoest;
 • Verbetert de huidskleur, sufheid verdwijnt;
 • verhoogt de bloedcirculatie;
 • Herstellen de reukzin;
 • Nervositeit verdwijnt;
 • Geen verlangen om te roken.

De bovenstaande verbeteringen zijn opgenomen in 98% van het gebruik van magneten. Veel getuigenissen van ex-rokers van harte welkom de producenten van wonder clips bedanken en raden hen aan degenen die geen domme gewoonte hebben gegooid, maar herhaaldelijk geprobeerd.

Manual Realquit

biomagnificatie tegen Roken Realquit nodig tijdens de behandeling moet worden toegepast. Een bijkomend voordeel is psychologische hulp van professionals, als je een te grote ervaring of een wankele emotionele toestand.

Om clip dragen tegen het roken elke dag voor een paar uur. U kiest de hoeveelheid tijd die nodig is om te dragen. Echter, verdient het aanbeveling de inrichting voor 2-4 uur per dag te dragen.

Magnets absoluut zal niet interfereren met u karweitjes of werk te doen. Je genoeg om een ​​kleine magneet te nemen en bevestig deze aan de voorkant van het oor. Meteen daarna bevestig de magneet op de achterkant van het oor.

Dankzij een wederzijdse en natuurlijke attractie, zal de magneten niet wrijven en slip. Lichtgewicht clips en zelfs maakt ze absoluut onmerkbaar.

Het belangrijkste punt in het aantrekken van is het vinden van de juiste actieve punten. Plaats de magneet, zodat je niet het gevoel van pijn en ongemak. Het perceel waarop de clip te verankeren is aan de bovenkant van het oor. Als de pijn aanhoudt, probeert om de magneten te bewegen op het andere oor of een paar uur wachten en dan pas weer veilig hen.

>>>>  Schnelle Vena - adviezen en prijs, opmerkingen, hoe werkt het?

Het is belangrijk dat de oorschelp was volledig schoon en droog zijn voordat je de magneten bevestigen. Voor het gemak en uw eigen gemoedsrust vraag iemand van familieleden heeft geholpen om de clip in plaats van u te consolideren.

Contra Realquit

dut rt ttrctive5 Realquit  prijs, adviezen, waar te kopen, origineel Ondanks het feit dat Realquit is geen medisch hulpmiddel en bevat geen schadelijke inhoud, het heeft een aantal contra-indicaties. Als het negeren van de persoon die negatieve gevolgen hebben, zoals misselijkheid, duizeligheid, zwakte, hart pijn, duizeligheid kunnen ervaren.

Het is niet aan te raden om een ​​therapeutische set te gebruiken in de volgende gevallen:

 • de zwangerschap;
 • Cancer;
 • De aanwezigheid van een implantaat in het hart;
 • Geïnstalleerd pacemaker;
 • De aanwezigheid van een pomp voor het leveren van drugs.

Winkel magneten in een doos, je kinderen en dieren te vinden. Ondanks de kleine afmetingen van de inrichting is die in staat zijn dreigende leven gevaarlijk voor het kind.

Voordelen Realquit

Realquit is geen wondermiddel dat absolute vrijheid van nicotine verslaving in de eerste dagen van de behandeling garandeert. De prestaties van dit instrument werd opgemerkt bij patiënten die magneten droeg, sporten.

Vergeet Roken is niet alleen fysiologische, maar ook psychologische aspect. Het is ook belangrijk dat mensen zelfstandig beperkt het aantal skrivenih sigaretten per dag. In de eerste week is het acceptabel om rook 3-5 sigaretten per dag. Bij het verstrijken van elk contact met sigaretten, moet je helemaal niet meer.

Feature therapeutische biomagnets ligt niet alleen in hun vermogen om het zenuwstelsel beïnvloeden. Ze direct activeren gebieden van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor prikkelbaarheid, nervositeit en de wens om een ​​sigaret in de mond te hebben.

Het elan clips, onderdrukt deze manifestaties. En elke keer dat de mens wordt steeds makkelijker om naar te kijken Roken bedrijf en de reclame voor sigaretten op televisie waar te nemen.

biomagnificatie tegen het roken ook een aantal bijkomende voordelen:

 1. Toegankelijkheid.
 2. Gebruik geen nicotine bevatten.
 3. Zijn niet verslavend.
 4. Niet provoceren allergische reactie s.
 5. Niet naleving van voeding en medicatie nodig hebben.
 6. Gemakkelijk te gebruiken.
 7. Kan gebruikt worden zonder raadpleging van de arts.
 8. Kan gebruikt worden een onbeperkt aantal jaren.
 9. Gebruik geen ongemak bij het dragen.
 10. U helpen om te vergeten over roken.
 11. OL>

  Dit is niet de hele lijst van opmerkelijke kwaliteiten, die door mensen werden genoteerd tijdens en na het dragen van de universele biomagnetische. Dankzij hen, honderden mensen werden gered, niet alleen van de verschrikkelijke, het vernietigen van verslaving, maar ook aanzienlijk betere gezondheid.

  Zoals aangetoond in klinische studies na behandeling met de clips tegen het roken, het uiterlijk en de gezondheid van de patiënten verbeterd verschillende tijden. Stoppen met roken heeft bijgedragen tot de normalisering van de ademhaling, een betere eetlust en een verhoogde lichamelijke activiteit.

  Afschaffing van sigaretten verslaving verbetert niet alleen leven, maar draagt ​​ook bij aan de verlenging ervan. Dit geldt met name voor degenen die een Smoking geschiedenis van meer dan 5 jaar.

  Prijs Realquit

  De prijs van biomagnificatie Realquit is 1190 …. Een korting van 50% geeft een potentiële koper de mogelijkheid om het product te kopen tegen een redelijke prijs en om persoonlijk het effect van de magneten te evalueren zonder te investeren in hun eigen behandeling een heleboel geld.

 • Europa – 1190 roebel
 • Oekraïne – UAH 450
 • Polen – zloty 69
 • Kazachstan – tenge 6 018
 • Belarus -352 000 b. …
 • Moldavië – 72 lei
 • Armenië – 8 607 FMT
 • Kirgizië – 51 934 Kirgizië som
 • Azerbeidzjan -. 25 man
 • Tadzjikistan – Tadzjiekse som 26 95
>>>>  HemorrhoSTOP - prijs, adviezen, waar te kopen, origineel

Waar Realquit kopen

Buy Realquit eventuele belanghebbende persoon op de plaats van de officiële vertegenwoordiger van het bedrijf. Hier in de toegang van de klanten zijn managers die in aanraking bijna de klok rond. Zij zullen u graag helpen om te begrijpen met de gerezen vragen en regelen de beste voorwaarden voor de ontvangst van de bestelling.

Voor het aanvragen van een bestelling nadat u het formulier in te vullen en te wachten op de oproep van de beheerder of laat een tekst met uw bestelling. Alle lookup informatie is op de website en de medewerkers van het bedrijf.

Voor uw gemoedsrust en het vertrouwen van de klanten op de website zijn er documenten bevestiging van de kwaliteit van het product en de authenticiteit ervan.

Nu nicotine verslaving is in het verleden, dankzij Realquit. Auricular techniek die gebruikt wordt bij het maken van biomagnets, heeft duizenden mensen geholpen om gezond te blijven en nooit meer terug te keren naar de wortels van slechte gewoonten. Wat is biomagnificatie biomagnificatie Realquit is een set van twee magneten met goud antiallergenic coating.

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.