Silane Guard – vloeibaar glas, beoordelingen en prijs, opmerkingen, hoe het werkt? koop nu,

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

silaan Guard U> is een hulpmiddel voor het polijsten auto, de kwaliteit van de bescherming van het lichaam en verhoogt de duurzaamheid van de toplaag. Het product wordt geproduceerd door de beroemde bedrijf uit Japan Willson, is een wereldleider op het gebied onder de fabrikanten van producten voor auto-onderhoud. Het metaal wordt behandeld met deze samenstelling krijgt een representatieve uitstraling, zijn kleur helder en verzadigde wordt nogmaals.

Beschrijving silaan Guard

silaan recovery – voorbereiding voor het schilderen uitsluitend oppervlakkige lichaamsdelen. Het is in ieder geval niet worden toegepast op kunststof en rubber onderdelen, bumper, glaselementen en verlichting. Vloeibare glas beschermt permanent uitwendige vorm van het lichaam van oppervlaktetransport schenden van de integriteit van originele afwerkingen -. Chips, krassen en andere mechanische beschadigingen

Beschikt waterafstotende eigenschappen. Vanwege dit, het glanzende oppervlak van de machine voor een lange tijd, schoon blijft, zelfs wanneer het raam is een zware stortbui. De vloeibare verf beschermt het lichaam tegen verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan de zonnestralen en minimaliseert het risico van blootstelling aan agressieve chemische stoffen in automotive detergentia.

Het werkingsprincipe silaan Guard

Middelen voor het polijsten van een auto van Willson “grijpt” na een paar minuten na het aanbrengen. Wordt gevormd op de dunne metalen film, het actualiseren van haar uiterlijk, waardoor Shine.

>>>>  Awaderm Eye - prijs, officiële site, waar te kopen, origineel,

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  vloeibaar glas, beoordelingen en prijs, opmerkingen, hoe het werkt? koop nu, Film voor langere tijd beschermt het lichaam van het transport van vochtigheid en ultraviolet licht. Indien nodig kunt u meer 2-3 lagen van vloeistof toe te passen.

TOP 7 kenmerken van vloeibaar glas silaan Guard

 • Snel fixatie. Het toestaan ​​van het in meerdere lagen te zetten zonder de lange wachttijd voor het drogen van elk van hen.
 • Aantrekkelijk uiterlijk. De kleur van de verf wordt meer verzadigd, is er een glans die blijft bestaan ​​voor een jaar.
 • Zonder schade aan de gezondheid. De samenstelling van het silaan Guard bevat geen schadelijke stoffen van de auto-eigenaar die u toelaat om het zelf van toepassing is.
 • Water-afstotende werking. Vermindert de noodzaak om een ​​auto te wassen auto’s te bezoeken voor een lange tijd schoon is.
 • Hoge bescherming! Duurzaam en betrouwbaar beschermt tegen vocht, mechanische beschadiging en zonlicht.
 • Het is voldoende om de auto 1 keer per jaar Pools. Het unieke van de samenstelling in de afwezigheid van de noodzaak te vaak om de auto Pools -. Één of twee keer per jaar zou voldoende moeten zijn
 • Het hoeft niet extra armaturen nodig. De kit vloeibaar glas bevat een volledige set van inrichtingen voor het behandelen van het lichaamsoppervlak.

Bovendien verschilt redelijke prijs.

De basis producten en apparatuur silaan Guard

Reiniger voor voertuigen uit silicium, was en polijsten onderdelen. Het productpakket bevat fles met vloeistof, een spons voor de toepassing op het metalen lichaamsoppervlak (applicator), handschoenen vinyl, speciaal servet.

Regels voor de toepassing en contra-silaan Guard

Voor een maximaal effect, is het noodzakelijk om de aanbevelingen van de fabrikant omschreven in de gebruiksaanwijzing te volgen.

 1. Voor het aanbrengen van vloeibaar glas behandelde gebieden moeten grondig worden gereinigd en laat ze drogen of droog transport.
 2. Als u tekenen van roest op te sporen, die ze nodig hebben om te gaan.
 3. Het is wenselijk om het voertuig in een goed geventileerde ruimte.
 4. Tijdens de behandeling van het lichaam moet ervoor zorgen dat het geneesmiddel is voor het polijsten geen afbreuk doen aan de huid, slijmvliezen, ogen, mond.
 5. Vooraf is het aanbevolen om beschermende handschoenen te dragen.
 6. Voor het aanbrengen van poetsmiddelen metalen basis is zorgvuldig verwerkt met een speciale ontvetter.
 7. Werk gemaakt met de applicator, en daarna met behulp van speciale servetten de oplossing over het oppervlak van het lichaam verdelen.
 8. Na het uitharden van de eerste laag, beveelt de fabrikant aan 1-2 keer de procedure herhalen.
 9. OL> Als vloeibare glas kunststof, bumper, glas, verlichting, rubber en chroom elementen u snel verwijderen met een vochtige doek. Na voltooiing van de werkzaamheden die nodig zijn van de auto om te vertrekken voor de dag. Zoals zegt de fabrikant, deze crème is in staat om maximaal 1 jaar.

  Waar vloeibaar glas kopen?

  Buy silaan Willson Guard kunt u op de officiële website, winstgevend zal zijn tegen een prijs die de marge van niet minder dan 100%.

  PROMOTIE! Op de website van de fabrikant is het goedkoper om 2 packs te kopen, dan wordt de silaan zal Guard te krijgen voor 990 …. Als u slechts één pakket te kopen, moet u het volledige bedrag te betalen – 1980 …. Dus het is beter om gewoon een pakket te bestellen met vrienden of familie in het aantal 2 stukken.

  Liquid silaan Willson glas Guard

  ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  vloeibaar glas, beoordelingen en prijs, opmerkingen, hoe het werkt? koop nu, Bezorging per post over heel de wereld

  Klanten adviezen silaan Guard

  Zeer belangrijk voor mij als voorwaarde van de motor en het chassis van de auto en het uiterlijk. Voorheen moest je veel geld te besteden aan service center te bezoeken voor het polijsten. Na het horen van vrienden over silaan Guard en probeerde het op, was geschokt door het effect. De auto was zo goed als nieuw. Blij met het gemak van de toepassing van een samenstelling, waarmee ik kan omgaan op hun eigen. Vera, 31 hogesmeade in het uiterlijk van het lichaam zichtbaar in het proces. De kleur wordt meer verzadigde, was er een schittering. Vloeibaar glas heeft alle verwachtingen overtroffen!

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.