Vitaelife Pharma Omega 3 – de prijs, waar te kopen, origineel

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Friends, Hello!

Als u dit artikel leest, heb je waarschijnlijk geïnteresseerd in het onderwerp van de jeugd, gezondheid en schoonheid. Wilt u een van de geheimen van hoe je een lang leven en kwalitatief leren actief en vrolijk?

Hoe kan ik een mooie herinnering in staat zijn om kalm te blijven in een kritieke situatie te hebben en gewoon genieten van het leven van elke dag, ongeacht wat?

thete brbe bodybuider1 1 Vitaelife Pharma Omega 3  de prijs, waar te kopen, origineel Lees dan verder, het antwoord is in dit artikel!

We zullen praten over wat een meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren, wat ze zijn nuttig voor onze gezondheid en een lang leven, waar ze zijn, en nog veel meer.

Ik heb veel interessante feiten over deze populaire thema!

In dit artikel leert u:

Wat zijn omega-3 vetzuren – Algemene informatie

Omega-3 polyonverzadigde vetzuren (PUFA), die ons celmembranen en inwendige organen te beschermen tegen beschadiging.

Zonder deze zuren kunnen niet normaal en volledig functioneren van het zenuwstelsel, het immuunsysteem en cardiovasculaire systemen, is het onmogelijk voldoende synthese van weefsel hormonen, prostaglandinen, evenals de juiste metabolisme van essentiële (noodzakelijke) nutriënten.

Bovendien, omega-3’s onderdrukken ontstekingen in het lichaam, het verbeteren van de conditie van de botten en gewrichten, helpen om te gaan met de emotionele beroering zonder gevolgen voor het organisme, “pull” ons van een toestand van chronische vermoeidheid syndroom.

thete bicyce bicycit1 Vitaelife Pharma Omega 3  de prijs, waar te kopen, origineel Laten we eens kijken in meer detail.

De belangrijkste vertegenwoordigers van de omega-3 vetzuren (FA) is:

 1. docosahexaeenzuur (DHA). Dit zuur behoort tot de grijze stof van de hersenen, in de membranen van cellen in ons lichaam. Daarnaast DHA speelt een grote rol tijdens de vorming van het zenuwstelsel van de baby.
 2. eicosapentaeenzuur (EPA). Dit zuur bevordert het herstel van celmembranen, normaliseert de mechanismen vet transport in het bloed, verbetert de activiteit van het immuunsysteem, verbetert oplossen (absorptie) van vetten in het spijsverteringskanaal, en verbetert ook krachtige antioxidant functies van ons lichaam, dat is ongelooflijk belangrijk voor een goede gezondheid, goed gevoel en mooie verschijning voor vele jaren.
 3. alfa-linoleenzuur (ALA). Deze LCD helpt om stress te overwinnen, vechten slechte cholesterol en hoge bloeddruk, om de kwaliteit van het bloed te verbeteren, en ook dienen als een uitstekende assistenten bij het handhaven van een gezonde en mooie huid, glanzend haar en sterke nagels. Daarnaast is zij de “bouwstenen” voor de synthese van eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur vetzuren in ons lichaam.

Fats EPA en DHA in de weefsels van het mariene leven.

Er wordt aangenomen dat ze het meest nuttig zijn voor het menselijk lichaam, vanwege hun assimilatie organisme heeft niet veel van enzymen nodig hebben, in tegenstelling tot voedsel rijk planten in ALA.

Als de wereld geleerd over omega-3 – een interessant feit

Meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 werden ontdekt als gevolg van de onderzoekers, die geïnteresseerd zijn in het niveau van perfect goede gezondheid van de Eskimo’s en waren het meest van al het feit dat er een groot aantal honderdjarigen.

Het bleek dat het geheim van gezondheid en levensduur van de Inuit ligt in het feit dat ze eten, namelijk het eten van grote hoeveelheden vis eten.

Studies van het bloed van de vertegenwoordigers van de noordelijke volken, werd ontdekt twee natuurlijke vetzuren genoemd eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) omvatten de inhoud van omega-3.

>>>>  Phendora Garcinia - adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

De gunstige eigenschappen van omega-3 vetzuren

Meervoudig onverzadigde vetzuren omega-3 is essentieel voor onze gezondheid en schoonheid nutriënten wordt ze dienen een groot aantal functies:. Bioregulatorisch structurele en energieopslag

Als we kijken naar meer specifiek de omega-3:

 • potentieert de synthese van weefsel hormonen (eicosanoïden), die deelnemen aan vrijwel alle biochemische reactie is in de cel.
 • Om de concentratie van de “slechte” cholesterol in het bloed te verlagen, dan vermindert het risico op atherosclerose en een hartinfarct en beroerte in de hersenen.
 • Betrokken bij de vorming van mannelijke kiemcellen, de membranen van de neuronen in de hersenen en membranen van het netvlies.
 • reguleren de synthese van hormonen in het lichaam.
 • Betrokken bij het transport van zuurstof naar de weefsels.
 • Verbetering van de werking van het cardiovasculaire systeem.
 • Regel de stofwisseling van de gelukkige hormoon (serotonine), die psycho-emotionele stress en een vermindering van het risico op het ontwikkelen van een depressie vermindert.
 • Steun de elasticiteit van de gewrichten, de intensiteit van de pijn te verminderen wanneer de ziekte artritis of osteoartritis.
 • Zijn grote voorkomen van het ontstaan ​​van diabetes.
 • Verminder geen ontstekingen in het lichaam, allergieën te voorkomen, en auto-immuunziekten.
 • Verhoog de cognitieve hersenfuncties: geheugen, aandacht, het vermogen om snel te leren
 • .

 • bijdragen tot een aanzienlijke vermindering van de eetlust.
 • Het verbeteren van de algemene conditie van de huid.
 • Well immuniteit verbeteren.
 • Met regelmatige fysieke activiteit kan helpen om spiermassa en te versnellen, waardoor onnodige vet.
 • Significante toename van het uithoudingsvermogen en de algehele spierspanning.
 • remmen de synthese van cortisol -. Een stresshormoon
 • bevatten vitamine A, D en E, die de huid conditie te verbeteren, visie verbeteren, te verminderen nerveus prikkelbaarheid, het verbeteren van de elasticiteit van celmembranen en versterkt het botweefsel.

Indicaties voor omega-3-vetzuren

Denk aan de belangrijkste indicaties voor gebruik omega – 3 vetzuren:

 1. zwaarlijvigheid van elke graad;
 2. chronische ziekten van de gewrichten;
 3. hoge bloeddruk;
 4. diabetes;
 5. het tekort van het lichaamsgewicht;
 6. vasculaire hersenaandoeningen;
 7. psoriasis, eczeem van de huid;
 8. vaten;
 9. osteomyelitis;
 10. hart- en vaatziekten (aritmie, ischemie, myocardinfarct);
 11. depressie;
 12. syndroom korte darm;
 13. kankerpreventie tumoren (complexe behandeling).

De voordelen van omega 3 voor mannen

Het is bekend dat mannen meer vatbaar voor hart-en vaatziekten dan vrouwen. Hartaanvallen, beroertes, ishemicheskoi hart-en vaatziekten, atherosclerose … van al die lijden aan deze problemen. – en de meeste mannen

thete bicep bonde1 Vitaelife Pharma Omega 3  de prijs, waar te kopen, origineel Helaas, het sterftecijfer van mannen met deze aandoeningen groeit in een ongelooflijk tempo.

Amerikaanse wetenschappers beweren dat regelmatige inname van omega-3 zal bijdragen tot de bescherming van de machtigste mannen van ziekten van het hart en de bloedvaten, en de gevallen van hartstilstand te verminderen.

Volgens studies, deze bescherming is tweemaal hoger bij mannen die consumeren omega-3-vetzuren, in tegenstelling tot mannen die niet consumeren op alle of consumeren in onvoldoende hoeveelheden en / of onregelmatig.

Uit ander onderzoek blijkt dat het eten van een dagelijkse voldoende hoeveelheid omega-3 kan de kans op erectie kanker aanzienlijk verminderen.

Gebruik omega-3 voor kinderen

vetzuren omega-3 speelt een belangrijke rol bij de vorming van het zenuwstelsel. immuunsysteem en hormonale systeem van het kind.

Bij borstvoeding, de baby krijgt omega-3 het LCD-scherm met moedermelk, echter 90% van de vrouwen tijdens de borstvoeding, is er een acuut tekort aan meervoudig onverzadigde vetzuren in het lichaam en dit is de reden waarom het kind een acute insufficiëntie kunnen ervaren omega-3.

Een tekort symptomen van omega-3 in de kindertijd:

 • diathese, verminderde weerstand en atopische dermatitis;
 • verminderde academische prestaties, slechte concentratie en geheugen;
 • hyperactiviteit;
 • een droge huid;
 • Anti symptomen;
 • wazig zien.

De dosering en het doseringsschema van omega-3 wordt bepaald door de kinderarts op basis van de toestand van de gezondheid van het kind!

Gebruik omega-3 voor vrouwen

Aangezien PUFA’s zijn verantwoordelijk voor de metabole processen in het lichaam, de elasticiteit van celmembranen en de goede werking van de hersenen, voor iedere vrouw is het belangrijk om te consumeren niet minder dan 1000-1500 mg zuivere omega-3 per dag.

>>>>  Choco Lite - adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Bij zwangerschap of eventuele ziekten dagelijkse behoefte verhoogd met 2 maal.

Hoe nuttig omega-3-vetzuren voor vrouwen:

 • Minder menstruatiepijn, verminderde het aantal “opvliegers” tijdens de menopauze, verbetert de stemming in “kritieke dagen”, is een anti-inflammatoire werking.
 • Verlaagt angst, verbetert de stemming.
 • vertraagt ​​slappe huid en rimpels.
 • verhinderden de ontwikkeling van osteoporose, vooral tijdens de menopauze.
 • Stabiliziruemost “hormonale schommelingen” in de menopauze.
 • reguliere inname van omega-3 tot 30% vermindert het risico van afdichtingen in de borst.
 • verhinderden de ontwikkeling van trombose, cardiovasculaire aandoeningen, stofwisselingsziekten, evenals gemak onaangename symptomen tijdens de menopauze.

Het is vooral belangrijk om producten te nemen met omega-3, vrouwen met overgewicht die een zwangerschap plannen, “zitten” op een dieet, aanleg voor hart- en vaatziekten.

De dagelijkse behoefte aan omega-3

Om hun gezondheid te behouden (d.w.z. profylactisch) van een dagelijkse dosis van EPA en DHA moet 1000 mg.

Voor therapeutische doeleinden, een dagelijkse dosering van 3000 mg EPA en DHA.

De opgegeven dosering is zeer voorwaardelijk, omdat alle individueel en is afhankelijk van geslacht, leeftijd, eerste gezondheidstoestand en regio van woonplaats, alsook op behoeften.

Als u bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, menopauze, wanneer het doen van bodybuilding dagelijkse profylactische dosis van omega-3 verhoogd tot 2500-3000 mg voor gewichtstoename – tot 3000-3500 mg

.

Daarnaast is de behoefte aan gezonde omega-3 vetten neemt toe:

 • depressie en auto-immuunziekten;
 • in het koude seizoen;
 • met dagelijkse en zeer intensieve sport;
 • voor atherosclerose;
 • met kanker;
 • de dreiging van een hartaanval of beroerte;
 • in de kindertijd en ouderdom.

Om de beschikbaarheid van omega-3 dagelijkse dosis te verhogen moeten worden onderverdeeld in drie doses, waarbij het geneesmiddel tijdens of vlak na, geperst een kleine hoeveelheid water.

De dagelijkse hoeveelheid omega-3 LCD die het lichaam, is 650 mg.

De overmaat van de individuele (JIJ PERSOONLIJK nodig) dosering, met name gedurende langere tijd gevaarlijk:

 1. een daling van de bloeddruk,
 2. disfuncties van het spijsverteringskanaal,
 3. door het verminderen bloedstolling en (bijgevolg) -. Inwendige en uitwendige bloeden

Om de duur gezondheid van het verloop van de behandeling te behouden is 3-4 maanden. De frequentie van de behandeling -. 1-2 keer per jaar

Factoren die acuut tekort aan omega-3 in het lichaam veroorzaken

De belangrijkste factoren:

 • langdurig vasten;
 • een onevenwichtige voeding;
 • de naleving van strenge diëten, in het bijzonder mono-dieet;
 • ziekten van het spijsverteringskanaal.

De symptomen van een tekort aan omega-3

Het is belangrijk om hun conditie te controleren en bij de geringste symptomen die verdenking veroorzaken, wat suggereert dat in het organisme is er een tekort aan omega-3, moet je actie ondernemen!

Wat moet betrekking hebben op: constant dorst;

 • droge huid;
 • broze nagels;
 • haaruitval;
 • roos;
 • langdurige depressie, apathie;
 • allergische huiduitslag die om onbekende redenen;
 • schending van de ontlasting (verstopping).
 • pijn in de gewrichten, spieren en pezen van onbekende oorsprong;
 • zeer trage genezing van wonden, schaafwonden en krassen;
 • verhoogde bloeddruk;
 • de verslechtering van het geheugen en aandacht;
 • constant lichamelijke zwakte, vermoeidheid, rendementsverlies;
 • vertraging mentale ontwikkeling bij kinderen;
 • zwakke immuniteit, frequente verkoudheden.

Welke bevat omega-3 bronnen

Om de stroom van omega-3 in het lichaam op twee manieren verbeterd. Het gebruik van producten die LCD omega-3 vetzuren en zijn bijzondere aanvullingen

De ideale optie is een redelijke combinatie van de twee.

Gezien het feit dat essentiële vetten niet worden gesynthetiseerd door darmflora, is het belangrijk om de omvang van hun dagelijkse inname te controleren.

Welke voedingsmiddelen bevatten omega-3 LCD?

 • Bronnen van omega-3 van dierlijke oorsprong: levertraan, rode kaviaar, Zwarte kaviaar, vette vis (zalm, tonijn, makreel, forel) en zeevruchten (garnalen, krabben, mosselen, oesters, etc.), natuurlijk, visolie
 • Bronnen van omega-3 plantaardige oorsprong. Lijnzaadolie, lijnzaad, koolzaadolie, notenolie, quinoa, tarwekiemolie, en mosterd olie, walnoten, avocado, Chia zaden, spinazie, postelein, pecannoten, amandelen en hazelnoten

Het is wetenschappelijk bewezen dat omega-3 uit plantaardige oliën minder gezond omdat ze bevatten ALA, dat als bouwsteen voor DHA en TFE, en de vis -. Dit is van DGK en EGK

Het is belangrijk om te weten dat de verbindingen van de omega-3-groep vrij gemakkelijk worden vernietigd onder invloed van de zon, zuurstof en hoge temperaturen, dus aan de dagelijkse behoeften van het organisme in essentiële vetten te vullen, is het raadzaam om gezouten en gepekelde vis, verse groenten en fruit, plantaardige olie eerste koude persing en niet geroosterde noten gebruiken.

>>>>  Vitaelife Pharma Vitamin D3 - de prijs, waar te kopen, hoe het werkt

Voor maximaal behoud van nutriënten in voedingsmiddelen die omega-3 op een koele plaats te houden in een goed gesloten container.

Werkwijze voor de productie van geneesmiddelen die omega-3 LCD.

Dergelijke bereidingen voor volwassenen in capsules en in vloeibare vorm. Voor de jongere kinderen -. In de vorm van siropen, snoep en kauwtabletten

Hoe kan ik een kwaliteit drug omega-3 kiezen?

De noodzaak om speciale aandacht te besteden aan het kiezen van een omega-3-bevattende complex en hoe u fouten in uw keuze te vermijden?

Dit is een belangrijke taak. Om het maximale effect te bereiken, moet het product van hoge kwaliteit zijn!

Deze vraag is voor mezelf, vrienden, besloot lang geleden, de toepassing van die aanbevelingen, die ik hieronder zal schrijven en met u te delen.

 1. de voorkeur aan die fabrikanten die zich hebben bewezen als betrouwbaar en eerlijk geven. Ze moeten op de markt voor de komende jaren!
 2. Het is zeer belangrijk om deze drugs op het etiket dat de specifieke inhoud van EPA en DHA in hoge concentratie te geven te kiezen.
 3. Uit onderzoek blijkt dat hoe hoger de concentratie van EPA in een capsule, hoe effectiever het ondersteunt gezond niveau van triglyceriden.
 4. Het geneesmiddel mag in geen geval zware metalen bevatten!
 5. die geneesmiddelen die worden geproduceerd op de modernste technieken, bijvoorbeeld selecteren met behulp van de techniek van superkritische vloeistofextractie, waarbij de toegepaste lage temperaturen. Het resultaat is een zuiver product van hoge concentratie. Lage temperatuur in de productie zorgt voor het behoud van de moleculaire integriteit. Het productieproces houdt in dat tijdens de verwerking van het product onder de zogenaamde “stikstofdeken” die frisheid behoud vet verschaft gedurende het productieproces, het voorkomen van de oxidatie.
 6. Visolie product moet in triglyceride vorm.
 7. Voor de productie mag alleen worden gebruikt milieuvriendelijke vis die dient te worden bevestigd door de relevante documenten kwaliteit.
 8. Op de verpakking moet “tamper-evident”, dwz beschermende folie onder het deksel. Gebruik van het geneesmiddel is alleen mogelijk in het geval een beschermende membraan niet wordt verbroken.
 9. Zeer belangrijk de authenticiteit van het product: bij de aankoop, kiest u de producten die standaardkwaliteit GOED, GMP en diverse certificaten hebben
 10. .

 11. Een van de belangrijkste documenten spreken over de kwaliteit van goederen, zijn de gegevens van laboratoriumonderzoeken van het product voor toxines. Nooit aarzelen om te vragen over de beschikbaarheid van dergelijke documenten van de verkoper van het geneesmiddel!
 12. Altijd zorgvuldig te kijken naar de houdbaarheid van het product. Als je in een situatie die op de vervaldatum alles in orde is, maar de smaak van het product vers en niet ranzig, betekent dit dat het geneesmiddel niet goed is opgeslagen.

Contra omega 3-vetzuren

Algemene contra-indicaties voor de inname van omega-3 zijn:

 • hypercalciëmie (verhoogde calciumconcentratie in bloedplasma);
 • individuele onverdraagzaamheid;
 • hyperthyreoïdie;
 • tuberculose in zijn actieve fase.

Vrienden, ik heb verbruikt omega-3. Ik neem dit Supplement cursussen, en dus niet in staat om met zekerheid zeggen dat het werkt!

Terwijl het nemen van omega-3 het lichaam begint te veel beter consistenter werken.

Ik kan zeker zeggen dat een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de huid, te verhogen lichaam toon en de stemming, dus ik ben ervan overtuigd dat voor degenen die willen om hun gezondheid en uiterlijk te verbeteren – omega-3 het LCD-scherm een ​​geweldige oplossing zijn!

Als je dit artikel nuttig was, delen met je vrienden in de sociale. netwerken.

Al het beste voor u, vrienden en je ziet!

Met je Alain, bye-Bye! Em>

WORD Mijn groepen in sociale netwerken

Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.