Vitaelife Pharma Vitamin D3 – de prijs, waar te kopen, hoe het werkt

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Vitamine D3 waarom n EM> hengelsport lichaam? Het belang van wetenschappers om de zonne-vitamine voor jaren, wordt steeds groter. Pas in de laatste 50 jaar heeft meer dan 62.000 wetenschappelijke artikelen op calciferol gepubliceerd. Het is bekend dat vitamine D3 werkzaam tegen een groot aantal ziekten, met inbegrip van tuberculose en kanker. In ons artikel zullen we praten over de rol van calciferol in het lichaam, de types, en hoe je veilig te vullen vitamine.

Vitamine D – functies in het lichaam

De krachtige ruggengraat van de menselijke gezondheid wordt vaak genoemd vitamine D, functies EM> van calciferol in het lichaam zijn zeer divers. De zon vitamine biedt gecoördineerde werk van vele systemen en organen.

 1. Het skelet. Calciferol 3-4 keer versnelt de absorptie van de belangrijkste minerale componenten van het bot – calcium en fosfaat in de dunne darm, controleert renale excretie, normaliseert het saldo van de genoemde mineralen, handhaaft de homeostase van calcium in het bloed, verhoogt het aantal cellen, aan de oude delen van botweefsel (osteoclasten) te begrijpen, is een krachtige stimulans belangrijk onderdeel van zelf-vernieuwing van het bot – resorptie (oplossing) van het bot. Bovendien, vitamine D beschermt tegen afbraak van kraakbeenweefsel. Opgemerkt wordt dat de bewoners van het zuidelijk halfrond is veel minder kans te lijden gezamenlijke ziekte dan degenen die regelmatig lijdt aan een gebrek aan zonlicht.
 2. Het immuunsysteem. Calciferol invloed op het gebied van het beenmerg, die verantwoordelijk is voor de synthese van immuuncellen genaamd monocyten. Meest immuunsysteemcellen zijn uitgerust met receptoren voor de actieve vorm van vitamine D – calcitriol. Als het organisme is doorgedrongen infectie, de hoeveelheid calcitriol in cellen, gevangen in de focus van de ontsteking, stijgt dramatisch. Het stimuleert de activiteit van erfelijke immuniteit. Bovendien, vitamine D neemt deel aan de synthese van meer dan 200 antimicrobiële peptiden. – moleculen met bactericide activiteit, de belangrijkste zijn cathelicidin en defensine-β2
 3. zenuwstelsel. Helpen om de juiste hoeveelheid calcium in het bloed te handhaven, vitamine D verhoogt dus het herstel van de beschermende mantels rondom de zenuw die de normale overdracht van zenuwimpulsen tussen cellen van het zenuwstelsel, evenals de werkwijze van de spieren biedt. Cellen in de hersenen en het ruggenmerg en perifere zenuwstelsel – de neuronen en gliocytes – voorzien receptoren voor de actieve vormen van zonneschijnvitamine. Calciferol verbetert de hogere hersenfuncties (geheugen, aandacht, psychomotorische coördinatie, spraak, en anderen).
 4. De groei van kankercellen. Onder laboratoriumomstandigheden werd gevonden dat vitamine D onderdrukt de groei van kwaadaardige cellen (leukemische cellen, glioblastoma en andere) meer dan 50% en voorkomt de verspreiding van metastase. Mensen die een voldoende aantal calciferol ontvangen, zijn veel minder kans om borstkanker te krijgen, eierstokken, erectie, hersenen, bloed, colon, pancreas, long.
 5. Het endocriene systeem. Calciferol regelt de productie van insuline door de alvleesklier, waardoor een juiste niveau van glucose in het bloed wordt gehandhaafd.
 6. Het renine-angiotensine systeem. Deze hormonale systeem, dat bij de mens is de regulering van de bloeddruk en bloedvolume. Een voldoende niveau van calciferol helpt om dit systeem te bedienen. Wanneer de vitamine D deficiëntie risico op hoge bloeddruk sterk toeneemt.
 7. voortplantingssysteem. Zonneschijnvitamine activeert de geslachtsklieren, bevordert de penetratie van de eicel in de baarmoederwand, het handhaven van een normale zwangerschap, controleert de productie placentale hormonen. Mannen van de zon vitamine helpt om te vechten erectiestoornissen, verhoogt testosteron niveaus.
 8. OL>

  Vitamine D kan maximaal 200 genen, intracellulaire processen die de permeabiliteit van intracellulaire membranen, noodzakelijk geregeld voor het handhaven van de gezondheid van hart, lever, nier, schildklier en bijschildklieren en productie van schildklierhormonen en parathyroïdhormoon.

  Waarom hebben we producten met vitamine D

  Er wordt van uitgegaan dat als een persoon besteedt veel tijd in direct zonlicht, het gebrek aan vitamine D EM> bedreigt hem. Echter, er zijn veel obstakels zijn voor de ontvangst van de calciferol in het lichaam. Noem de belangrijkste.

  1. De hoeveelheid melanine in de huid. Donkere huid voor dezelfde periode produceert 2 keer minder vitamine D dan het licht. Bovendien kan de donkere pigmentatie van de huid een volledige beëindiging van ontwikkeling zonneschijnvitamine in het lichaam. Het feit is dat de huid pigment melanine (het is namelijk verantwoordelijk voor de huidskleur) heeft het vermogen om effectief te concurreren met cholecalciferol tijdens ultraviolette stralen.
  2. Age eigenaardigheden van het organisme. Vitamine D wordt gevormd in het diepe binnenste huidlaag van zijn voorganger – vitamine D. Bij het ouder worden, vermindert de inhoud van provitamine in de huid, gevolgd door verslechterende vermogen van het lichaam om de zonneschijnvitamine produceren
  3. .

  4. Accommodatie in het gebied boven 35º noorderbreedte. De verder van de evenaar gebied, het langgolvige ultraviolette straling verwijderd, hoe minder zon weer op de huid en minder, vervaardigd van vitamine D.
  5. Obesitas. Vetweefsel gedeeltelijk aan calciferol nemen en het aantal van inactieve vormen van de vitamine. Bovendien is de verhouding tussen de hoeveelheid vet in het lichaam en vitamine D deficiëntie manifesteert alleen bij vrouwen.
  6. Kleding, zonnebrandcrème, glas (bijv venster). Al deze items niet mogelijk zonnestralen op de huid in te voeren. Bekende bewijs dat zonnebrandcrème met een zonbeschermingsfactor (SPF) van 8-15 vermindert de synthese van de zonneschijnvitamine met 95-98%.
  7. Commitment naar een vegetarisch dieet. Levensmiddelen van dierlijke oorsprong is een andere belangrijke bron van vitamine D.
  8. Het schenden van aanzuiging van het maagdarmkanaal.
  9. OL>

   bke bking bred1 Vitaelife Pharma Vitamin D3  de prijs, waar te kopen, hoe het werkt De mens kan niet met zekerheid weten of er genoeg Calciferol ontwikkeld in zijn huid en ging het lichaam met voedsel. Bovendien, UV-straling is de carcinogene factor die kan leiden tot de ontwikkeling van huidkanker. Het is daarom erg belangrijk om rekening drugs met de vitamine D. EM> Wie van hen er de voorkeur en waarom?

   vitamines D2 en D3 – wat is het verschil

   ?

   Er zijn verschillende soorten van de zon vitamine. In de geneeskunde wordt het vaakst gebruikt twee van hen – ergocalciferol (D2) en cholecalciferol (D3). Vitamin D2 en D3 – wat is het verschil EM>? Probeer te begrijpen.

   Laten we beginnen met het feit dat ergocalciferol komt het menselijk lichaam met plantaardig voedsel. Cholecalciferol wordt gesynthetiseerd in de huid uit cholesterol onder invloed van ultraviolette straling spectra van A en B en in dierlijke voedingsmiddelen. Om vitamine D2 en vitamine D3 begon te werken voor het welzijn van het lichaam in het lichaam moeten zij een reeks transformaties ondergaan, eerst in de lever dan in de nieren en zet in de actieve vorm 25-hydroxycholecalciferol en 25- gidrocirculatory.

   Hier is het begin van de belangrijkste verschillen tussen de twee soorten van dezelfde vitamine. Omzetting van vitamine D3 in de actieve vorm kost minder tijd dan vitamine D2. Overtollige ergocalciferol, een nadelige invloed heeft op de werking van de interne organen, kan leiden tot vergiftiging. Overdosis cholecalciferol heeft geen nadelig effect op het lichaam.

   Maar misschien wel het allerbelangrijkste zelfs dat niet. De biologische activiteit van cholecalciferol 20-40% hoger dan ergocalciferol. En werkingsduur van vitamine D3 superieur is aan D2 met 33%.

   Specialists (Houghton La, Vieth R.) wordt momenteel niet aan te raden om ergocalciferol als voedingsstof die geschikt zijn voor aanvulling of food enrichment voedsel te overwegen.

   bked bking bicuit1 Vitaelife Pharma Vitamin D3  de prijs, waar te kopen, hoe het werkt Waarom, ondanks de duidelijke voordelen van vitamine D3 voor D2, artsen nog steeds voorgeschreven de ergocalciferol aan hun patiënten, en farmaceutische bedrijven blijven trouw te produceren? Het antwoord moet zijn om te kijken naar de geschiedenis. Het feit dat in 1949 (bijna 70 jaar geleden!) De World Health Organization gemeld dat de verschillen tussen de twee types van zonne-vitamine “minimaal.” Bovendien is de productie van ergocalciferol veel winstgevender.

   veilige bron van vitamine D – biocomplex “Osteo-Vit D3”

   Wat bron van vitamine D EM> vandaag de dag kan worden genoemd de meest veilige?

   In 2013 de groep van Europen wetenschappers onder leiding van professor, doctor in de geneeskunde V. I. Strukov heeft ontwikkeld biocomplex “Osteo-Vit D3”. Cholecalciferol bevatten in een hoeveelheid van 3 mg en natuurlijke bron van vitamine D EM> – beschikbare drone brood EM>. Bewezen dat de inhoud van de zon vitamine in deze apiproducts beduidend hoger dan in visolie. Oordeel zelf: in 1 g van drone brood EM> bevat 950 IE vitamine D, en in dezelfde hoeveelheid van visolie – net 100-180 IU. “Osteo-Vit D3” veilig voor de gezondheid make-up voor het gebrek aan vitamine D en het lichaam te voorzien van alle noodzakelijke voor het normaal functioneren vitaminen en mineralen. Omdat de larven van drones is een natuurlijke opslagplaats van biologisch actieve stoffen, een krachtige helende kracht die bekend was bij de oude Chinese keizers.

   Het geneesmiddel voor de versterking van de botten – “Osteomed Forte”

   Wat te doen als er een tekort aan vitamine D is de toestand van het skelet aangetast, botten worden zwak of zelfs had een breuk? Specialisten van het Centrum van osteoporose bij de Penza Instituut voor geavanceerde medische samen met farmaceutische complex “Parafarma” heeft ontwikkelde een geneesmiddel voor het versterken van de botten EM> “ Osteomed Forte “, die het mogelijk maakt om veilig en efficiënt omgaan met ernstige gevallen van osteoporose en versnellen de genezing van breuken. In de samenstelling, naast cholecalciferol, is beschikbare drone brood EM> is een bron van vitamine D EM> en updates stimulator van botweefsel, evenals zeer absorbeerbare calciumzout – calciumcitraat en vitamine B6. Klinische studies hebben aangetoond dat de toelating van “ Osteomed Forte EM>” staat voor ten minste 2 weken voor het herstel van breuken te versnellen, zich te ontdoen van de holten in de botten.

   Gevonden dat 50% van de wereldbevolking lijdt aan een tekort aan vitamine D. de Drugs “” Osteo-Vit D3″ en ‘Osteomed Forte’ zal helpen om veilig te elimineren, en zal de gezondheid en het lichaam bot te ondersteunen in het algemeen. Het is nuttig om te weten over CALCIUMCalcilator: admin1128.11.2018 Laat een reactie achter

   De meeste mensen zijn zich ervan bewust dat calcium in het lichaam is opgenomen in de botten en beschermt hen. Maar weinigen weten dat de lijst van zijn functies zijn veel breder, waardoor deze stof is nu bekend als de koning van mineralen. De component botten, de zendpulsen, een verdediger van ontsteking Over het feit dat het calcium in het lichaam beschermt het bot van de ondergang, weet bijna alles. Maar …

   Lees Galeao ziekten van de JOINTSSostavyat: admin1103.12.2018 Laat een reactie achter

   Lifestyle van de moderne mens is het niet eens met de wetten van de natuur, volgens welke de beweging en een gevarieerde voeding zijn de beste manieren om gezonde gewrichten te behouden. De meeste van zijn tijd die we doorbrengen in een zittende positie, eten voornamelijk hetzelfde voedsel, warmtebehandeling hebben ondergaan en beroofd van het aandeel van voedingsstoffen van de leeuw. In dergelijke omstandigheden, blijven actief tot een rijpe oude dag? Het blijkt dat slechts drie … Lees Galeao HORMOON THERAPYGermaniator: admin1129.11.2018 Laat een reactie achter

   Hormonale behandeling van osteoporose verscheen, toen wetenschappers duidelijk verband tussen deze stoffen en het skelet werd. Het verlies van calcium de botten optreedt als gevolg van het ontbreken van deze verbindingen. Echter, hormoonvervangingstherapie verscheidene nadelen, formidabelste waarvan Oncology. Waarom hormonale behandeling van osteoporose is niet de beste manier Wetenschappers hebben lang begrepen dat de absorptie van calcium zonder …

   Lees Galeao Ziekten van CONNECTIVE Tkani, vitaminen voor BONESViceMinister: admin630.11.2018 een reactie achterlaten

   Artrose veroorzaken ernstige pijn en verslechtering van de gezondheid. Volgens de statistieken, het is de schuld van gewrichtsziekten voor mensen vaak verliezen het vermogen om te werken. Om deze natuurlijke mechanismen weer tot leven, hebben we een volledig is opgeladen. Vitaminen voor artrose – een belangrijke hulp bij het herstel van de gewrichten

   .

>>>>  Bliss Hair - de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke
Stijn Hassan
Over Stijn Hassan 133 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.